اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/گیلان بازرس کل استان گیلان با بیان اینکه استفاده کامل از ظرفیت های بندر آستارا مقدمه تحقق اقتصاد دریامحور است، گفت: فعالیت کامل بندر مرزی آستارا در حوزه اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم های ظالمانه دست برتر برای کشور جهت مقابله با تهدیدها خواهد بود.
احمد آقایی امروز، 11 مهرماه در حاشیه سفر به شهرستان آستارا جهت پیگیری مصوبات سفر پنجم شهریورماه به این شهرستان، با اشاره به ابلاغ سیاست های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اظهار کرد: دریا از مواهب الهی و ذخایر و منابع سرشاری برای زمینه سازی رشد علم و فناوری، افزایش کار و ثروت، تأمین نیازهای حیاتی و تولید اقتدار و بستر مناسبی برای تمدن سازی هستند.
وی افزود: بر اساس سیاست های کلی توسعه دریا محور منویات مقام معظم رهبری، ایران با موقعیت ممتاز جغرافیایی و ژئوپلیتیک لازم است با حضور مؤثر در ساحل، فراساحل و بهره گیری از آن به عنوان یک پیشران و محور توسعه کشور، برای احراز جایگاه شایسته منطقه ای و جهانی در بهره گیری از دریا اقدام کنیم.
بازرس کل استان گیلان گفت: با در نظر گرفتن بند سه این سیاست گذاری باید تسهیل و توسعه سرمایه گذاری و مشارکت داخلی و خارجی با ایجاد زیرساخت های لازم نرم افزاری و سخت افزاری انجام شود و یکی از راه های آن در استان ما استفاده کامل از ظرفیت های اسکله بندر آستارا خواهد بود.
آقایی با بیان اینکه ما مسئولین وظیفه داریم زمینه فعالیت و ایجاد شغل برای جوانان استان را با بهره برداری از پروژه های بزرگی همچون همین بندر فراهم کنیم، افزود: این همان بند 9 سیاست های کلی توسعه دریا محور است که به موضوع حمایت از سرمایه گذاران بومی و محلی در طرح های توسعه ای و حمایت از فعالان اقتصادی و بنگاه های کوچک و متوسط جوامع محلی در حوزه های مختلف از جمله صیادی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری اشاره دارد و توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است.
وی با اشاره به قرارداد شرکت کاوه با اداره کل بنادر و دریانوردی تأکید کرد: اصلاح و تجدیدنظر در مفاد قرارداد مستلزم ایفای تعهدات قبلی طرفین بوده که باید پس از ارزیابی کامل و بررسی دقیق، انجام گیرد در غیر این صورت اقدام قانونی در دستورکار قرار خواهد گرفت.
بازرس کل استان گیلان با تأکید بر استفاده از ظرفیت های بندر برای توجیه فعالیت اقتصادی سرمایه گذار، تصریح کرد: در صورت عدم توجه سرمایه گذار جبران خسارت از حقوق مکتسبه بندر و فرصت سوزی محسوب شده و بازارهای منطقه را از دست خواهیم داد، ضمن اینکه فعالیت کامل بندر مرزی آستارا در حوزه اقتصاد مقاومتی و مقابله با تحریم های ظالمانه دست برتر برای کشور جهت مقابله با تهدیدها خواهد بود.
وی تآکید کرد: در راستای تأکیدات ریاست عالی سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر استفاده از ظرفیت های موجود بندری در استان ما مسئولین وظیفه داریم زمینه فعالیت و ایجاد اشتغال و امنیت شغلی جوانان استان را توسط بهره برداری به موقع از پروژه های بزرگی چون بندر آستارا و پروژه های نیمه تمام دیگر، در راستای اقتصاد مقاومتی اقدامات لازم را فراهم کنیم.
آقایی در حاشیه بازدید از پروژه برکه پریان از اجرایی نشدن طرح شهرداری برای این منطقه که در سفر قبلی بر آن تاکید شده بود، انتقاد و اظهار کرد: در صورتی که پروژه شهرداری برای این برکه هر چه زودتر شروع نشود و از این فرصت برای شهروندان محترم بندر مرزی و جذب گردشگری برای اشتغال جوانان و رفاه شهروندان استفاده نشود، زمین تحویلی به شهرداری پس گرفته خواهد شد و در راستای قانون به سایر اشخاص حقیقی و حقوقی ذی صلاح واگذار می شود.
به گزارش ایسنا، در راستای سفر یک روزه ماه گذشته بازرس کل استان گیلان به آستارا و تأکید وی بر لایروبی بندر مرزی آستارا و بازگشایی آن بعد از هشت ماه تعطیلی و عدم فعالیت بندر، احمد آقایی، بازرس کل گیلان امروز، 11 مهرماه در راستای پیگیری مصوبات سفر پنجم شهریورماه جهت بررسی مجدد این پروژه به شهرستان آستارا سفر کرد. در این بازدید که مدیرکل بنادر و کشتیرانی، مدیر گمرک آستارا، سربازرسان گروه امور تولیدی و اقتصادی و مدیران شهرستانی آقایی را همراهی می کردند، از نزدیک نحوه اجرای پروژه لایروبی مورد بازرسی قرار گرفت.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}